Στις 16 - 20 Μαρτίου 2015, η ομάδα της εταιρίας Σκαλωσιές Μακρής ενοικίασε και τοποθέτησε στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού Μεταλλικές Σκαλωσιές με Ξύλινα Μαδέρια σε πολυκατοικία για τον ελαιοχρωματισμό της οικοδομής.

Η εταιρία Σκαλωσιές Μακρής προσφέρει διάφορους τύπους Κλιμακοστασίων Ασφαλείας που καθιστούν εφικτή την πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα της σκαλωσιάς. Στο εν λόγω έργο χρησιμοποιήθηκε το Τυπικό Κλιμακοστάσιο (ανόδου – καθόδου) για ασφαλή πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα της σκαλωσιάς. Αποτελείται από πλατφόρμα με ενσωματωμένη σκάλα και καταπακτή.

Αξιότιμε κύριε Mακρή, Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημα μας σχετικά με την τοποθέτηση σκαλωσιών από την εταιρεία σας στην πολυκατοικία μας. Οι εργασίες τοποθέτησης της σκαλωσιάς, όπως ήδη γνωρίζετε, ολοκληρώθηκαν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα χάρη στον συντονισμό και την αποτελεσματικότητα της εταιρείας σας. Με την πολύτιμη βοήθειά σας επιτύχαμε την ανάδειξη της πρόσοψης του κτηρίου μας. Με εκτίμηση, Διαχείριση Ν.ΨυχικόΔιαχείριση
  Ξύλινα μαδέρια σε σκαλωσιές
  Ενοικίαση Σκαλωσιών Μακρής
  Μεταλλικές Σκαλωσιές Μακρής
  Τοποθέτηση Σκαλωσιάς σε πολυκατοικία στο Παλαιό Ψυχικό, Αθήνα
  Σκαλωσιές Μακρής
  Ενοικίαση Σκαλωσιών
  Πρόσοψη Οικοδομής με Σκαλωσιές
  Σκαλωσιές Μακρής Αθήνα
  Ενοικίαση Σκαλωσιών Μακρής Αθήνα
  Πρόσοψη Οικοδομής με Σκαλωσιές
  Σκαλωσιές Μακρής Π. Ψυχικό Αθήνα
  Σκαλωσιές Μακρής
  Πανοραμική όψη Ενοικίασης Σκαλωσιών Μακρής
  Τυπικό Κλιμακοστάσιο σε Σκαλωσιές με Μεταλλικά Δάπεδα
  Σκαλωσιές Μακρής
  Ενοικίαση Σκαλωσιών Μακρής
  Μεταλλικές Σκαλωσιές Ενοικίαση
  Σκαλωσιές Μακρής Αθήνα
  Πανοραμική οπτική Ενοικίασης Σκαλωσιών Μακρής σε Πολυκατοικία