Χώρος εστίασης Ροζαλία

Βαλτετσίου 58

Ένα πραγματικό μαργαριτάρι μέσα στα στενά των Εξαρχείων, σε μεταφέρει αλλού και νιώθεις σαν να πρωταγωνιστείς σε κάποια ασπρόμαυρη ελληνική ταινία περασμένων δεκαετιών.

Οι ανάγκες της ανακαίνησης του νεοκλασικού αυτού κτηρίου έφεραν την εταιρεία Σκαλωσιές Μακρής στην περιοχή των Εξαρχείων για να τοποθετήσει σκαλωσιές στον πολυσύχναστο αυτό πεζόδρομο των Εξαρχείων.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες αυτού του έργου, λόγω της συνεχούς διέλευσης πεζών, η εταιρεία Σκαλωσιές Μακρής, έχοντας ως βασικό γνώμονα την παράμετρο της ασφάλειας των πολιτών, χρησιμοποίησε τεχνικές και εξαρτήματα εξοπλισμού που θα κάλυπταν αυτή την ανάγκη. 

Η συγκεκριμένη σκαλωσιά χρησιμοποιεί Πλαίσια μεγάλου πλάτους που επιτρέπει την Ομαλή και Ελέυθερη Πρόσβαση των πεζών δημιουργώντας έναν νοητό ευρύχωρο διάδρομο διέλευσης.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πεζών και κατοίκων της περιοχής, έχουν τοποθετηθεί και Προστατευτικά Καλύμματα στις αρθρώσεις της σκαλωσιάς για την αποφυγή ατυχήματος όσων διέρχονται τον διάδρομο της σκαλωσιάς. 

Τέλος, τοποθετήθηκε Προστατευτική Σκάφη με Ξύλινα Μαδέρια στην πρόσοψη του κτηρίου για την εξασφάλιση της προστασίας και της ασφάλειας όλων των διερχομένων, σε περίπτωση που υπάρξει πτώση αντικειμένων κατά την εκτέλεση των εργασιών συντήρησης και ανακαίνησης.

  Τοποθέτηση Σκαλωσιές Μακρής στα Εξάρχεια
  Σκαλωσιά - Διάδρομος με Προστατευτικά Καλύμματα
  Σκαλωσιές Μακρής που δημιουργούν νοητό ευρύχωρο διάδρομο διέλευσης πεζών
  Προστατευτικά Καλύμματα Σκαλωσιάς για την αποφυγή ατυχήματος πεζών
  Σκαλωσιές Μακρής στον πεζόδρομο Εξαρχείων επί της οδού Βαλτετσίου
  Πλαίσιο σκαλωσιάς ευρύ πλάτους που δημιουργεί πέρασμα πεζών
  Τοποθέτηση Σκαλωσιών της εταιρείας Σκαλωσιές Μακρής με Προστατευτική Σκάφη στα Εξάρχεια
  Προστατευτικά Εξαρτήματα Σκαλωσιές Μακρής (Προστ.Καλλύματα Σκαλωσιάς)
  Σκαλωσιά Μακρής που δημιουργεί νοητό ευρύχωρο διάδρομο διέλευσης πεζών
  Τοποθέτηση Σκαλωσιών Μακρής στο νεοκλασικό κτήριο Ροζαλία στα Εξάρχεια
  Ροζαλία Εξάρχεια