Τοποθέτηση σκαλωσιάς από την εταιρεία Σκαλωσιές Μακρής τον Αύγουστο 2014, σε νέα ανέγερση οικοδομής στην περιοχή Παράδεισος Αμαρουσίου.

Η πρόσβαση σε κάθε επίπεδο σκαλωσιάς πραγματοποιείται με τη βοήθεια Κλιμακοστασίου (πλατφόρμες με ενσωματωμένες σκάλες). To Κλιμακοστάσιο ανόδου – καθόδου είναι κατάλληλο για ασφαλή πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα της σκαλωσιάς. Αποτελείται από ενσωματωμένη σκάλα και καταπακτή.

Έντονη στο έργο αυτό της εταιρείας Σκαλωσιές Μακρής είναι η παρουσία Πλατφόρμας. Η σκαλωσιά με πλατφόρμα που διαθέτουμε είναι του τύπου 3, 4, 5 που ορίζει το πρότυπο του ΕΛΟΤ 1165 και 1196. Αποτελείται από χαλύβδινα πλαίσια και χαλυβδοσωλήνες με αντιολισθητικό δάπεδο από κόντρα πλακέ θαλάσσης είτε ενιαίες είτε ανοιγόμενες με ενσωματωμένη σκάλα.

Αξιοσημείτο χαρακτηριστικό της σκαλωσιάς αυτής είναι η χρήση Αντιανεμικού Διχτύου (Λινάτσα). 

Η εταιρεία Σκαλωσιές Μακρής χρησιμοποιεί στις περισσότερες περιπτώσεις πράσινο δίχτυ χωρίς να αποκλείει τη χρήση άλλου χρώματος. Στην συγκεκριμένη σκαλωσιά, κατόπιν αιτήματος του πελάτη μας, τοποθετήθηκε λινάτσα χρώματος μπλε.

Η κλασική λινάτσα (οποιασδήποτε απόχρωσης) καλύπτει τις ανάγκες χρήσης της (σκίαση, περιορισμός επέκτασης σκόνης, ασφάλεια, αίσθηση προστασίας στον εργαζόμενο, κ.α.)

    Τοποθέτηση σκαλωσιάς από την Σκαλωσιές Μακρής στην περιοχή Παράδεισος Αμαρουσίου
    Οπτική Σκαλωσιές Μακρής με Πλατφόρμες από τη νότια πλευρά της οικοδομής
    Αντιανεμικού Διχτύου (Λινάτσα) μπλε απόχρωσης
    Παράδεισος Αμαρουσίου, Σκαλωσιές Μακρής