Ενοικίαση σκαλωσιών και τοποθέτησή τους στο νέο υποκατάστημα ένδυσης και υπόδησης Bershka επί της Λεωφόρου Ηρακλείου στη Νέα Ιωνία Αττικής.

Η εγκατάσταση της σκαλωσιάς περιλαμβάνει τοποθέτησης λινάτσας πυκνής ύφανσης που περέχει ιδιωτικότητα εντός του χώρου αλλά και αποτρέπει σκόνες κ.α. να ενοχλούν τους περαστικούς, κάτι που είναι ιδιαίτερο σημαντικό όταν πρόκειται για εργασίες που εκτελούνται σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Η σκαλωσιά επενδύθηκε και με προστατευτική σκάφη σε ολόκληρη την πρόσοψη επί της Λεωφόρου Ηρακλείου προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των περαστικών και να καθίσταται εφικτή η ελεύθερη διέλευση των πεζών.

Στην κεντρική είσοδο του υποκαταστήματος τοποθετήθηκε κρεμαστή σκαλωσιά με γέφυρες που επιτρέπει την ασφαλή και ανεμπόδιστη διέλευση των εργατών αλλά και των υλικών εντός του καταστήματος κατά την αποπεράτωση του έργου.

Και πάλι, έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των διερχομένων τοποθετήθηκαν στους συνδέσμους των σκαλωσιών προστατευτικά καλύμματα πολυαιθυλενίου

 

  Σκαλωσιές στα Bershka επί της Λεωφόρου Ηρακλείου
  Σκαλωσιές Μακρής στα Bershka Νέα Ιωνία
  Σκαλωσιές
  Σκαλωσιές
  Σκαλωσιές
  Σκαλωσιές με προστατευτική σκάφη για ελεύθερη και ασφαλή διέλευση πεζών
  Σκαλωσιές - γέφυρα για να είναι ασφαλής και ελεύθερη η είσοδος στο κτίριο
  Σκαλωσιές - προστατευτικά σκαλωσιών
  Σκαλωσιές στη Νέα Ιωνία Αττικής
  Σκαλωσιές Μακρής
  Σκαλωσιές
  Σκαλωσιές με λινάτσα πυκνής ύφανσης
  Σκαλωσιές με προστατευτική σκάφη