Ιούνιος 2015

Η εταιρία Σκαλωσιές Μακρής δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της στα πολιτιστικα δρώμενα της πόλης μας, συμμετέχει ενεργά ως χορηγός της διργάνωσης  της Athens Biennale εγκαθιστώντας σκαλωσιά για την ανάρτηση του έργου «Αντερ Κονστραξιον» στο κτήριο «Μπάγκειον» της πλατείας Ομονοίας, όπου θα φιλοξενηθεί μέρος των δραστηριοτήτων της Μπιενάλε της Αθήνας 2015-2017.

Για την προβολή της διοργάνωσης χρειάστηκε να τοποθετηθει σκαλωσιά στην πρόσοψη του κτηρίου "Μπάγκειον" επί της πλατεία Ομονοίας, πάνω στην οποία τοποθετήθηκε το βασικό θέμα της Έκθεσης.

Αξιότιμε κύριε Mακρή, Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημα μας σχετικά με την εγκατάσταση σκαλωσιάς από την εταιρεία σας για την ανάρτηση του έργου «Αντερ Κονστραξιον» στο κτήριο «Μπάγκειον» της πλατείας Ομονοιάς, όπου θα φιλοξενηθεί μέρος των δραστηριοτήτων της Μπιενάλε της Αθήνας 2015-2017. Οι εργασίες τοποθέτησης της σκαλωσιάς, όπως ήδη γνωρίζετε, ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία χάρη στον συντονισμό και την αποτελεσματικότητα της εταιρείας σας. Με την πολύτιμη βοήθειά σας επιτύχαμε την ανάδειξη της πρόσοψης του κτηρίου για τους σκοπούς της Μπιενάλε της Αθήνας 2015-2017. Αναμφίβολα, δίχως την δική σας αρωγή και την ιδιαίτερα σημαντική υποστήριξη που μας παρείχατε, το όλο εγχείρημα θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Ευελπιστούμε στην παγίωση της συνεργασίας μας επ’ ωφελεία τόσο της εταιρείας «Σκαλωσιές Μακρής», όσο και του έργου της Μπιενάλε της Αθήνας στον πολιτισμό και τη σύγχρονη τέχνη. Για ακόμα μία φορά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την συνεργασία και την απόφασή σας να γίνεται Υποστηρικτής της Μπιενάλε της Αθήνα 2015 -2017. Η συμβολή σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Με εκτίμηση, Μάγδα Τερζίδου Project Manager Communication Team Τερζίδου Μ