Εξαρτήματα Εξοπλισμού Σκαλωσιάς

Η εταιρία Σκαλωσιές Μακρής διαθέτει μεγάλη ποικιλία αποθεμάτων για συστήματα σκαλωσιάς. Συνεπώς, δεν θα έχετε ποτέ έλλειψη ανεφοδιασμού. Με χώρους αποθήκευσης στην περιοχή της Παλλήνης, όπου εδρεύει η εταιρία Σκαλωσιές Μακρής, εκπληρώνουμε την αποστολή μας: «Προμήθεια Υπηρεσιών και Παροχή Λύσεων στα Τρέχων και Μελλοντικά σας Έργα»

Ξύλινα Μαδέρια

Κλασική σκαλωσιά με τη χρήση ξύλινων μαδεριών.

Διατίθενται σε δύο είδη διαστάσεων:
4μ x 0,25εκ. και 3μ x 0,25εκ.

Μεταλλικά Δάπεδα

Σύγχρονος τύπος σκαλωσιάς που αντικατέστησε τη χρήση των ξύλινων μαδεριών. Τα μεταλλικά δάπεδα των σκαλωσιών παρέχουν περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά σε όσους κινούνται πάνω στη σκαλωσιά. Επίσης, αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες χωρίς να υποστούν την οποιαδήποτε διάβρωση από την πάροδο του χρόνου.

Διατίθενται σε δύο είδη διαστάσεων:
3μ x 0,25εκ. και 3μ x 0,30εκ.

Γαλβανισμένα Δάπεδα

Γαλβανισμένα Δάπεδα Σκαλωσιών που χαρακτηρίζονται ως σύγχρονα συστήματα σκαλωσιών και προσφέρουν στον εργαζόμενο ένα μέγιστο επίπεδο ασφαλείας τόσο κατά τη διάρκεια της ανέγερσης των ικριωμάτων όσο και κατά την χρήση τους στα πλαίσια των εργασιών που εκτελούνται.

Τα νέα γαλβανισμένα δάπεδα εργασίας είναι ανθεκτικά σε όλες τις καιρικές συνθήκες, αντιστέκονται στη σκουριά και στη φθορά σε βάθος χρόνου και είναι τα πλέον καταλληλότερα δάπεδα εργασίας σε περιπτώσεις εργασιών που περιλαμβάνουν σοβατίσματα καθώς δεν κολλάει πάνω τους ο σοβάς.

Διατίθενται σε δύο είδη διαστάσεων:
3μ x 0,25εκ. και 3μ x 0,30εκ.

  Γαλβανισμένα Δάπεδα
  Τοποθέτηση Γαλβανισμένων Δαπέδων σε Σκαλωσιές
  Χρήση Γαλβανισμένων Σκαλωσιών
  Γαλβανισμένα Δάπεδα - Σκαλωσιές Μακρής
  Γαλβανισμένα Δάπεδα - Σκαλωσιές Μακρής
  Νέα Γαλβανισμένα Δάπεδα Σκαλωσιών
Πλατφόρμες

Η σκαλωσιά με πλατφόρμα που διαθέτουμε αποτελείται από:

 1. χαλύβδινα πλαίσια διαστάσεων 0,75μ x 2,00μ από σωλήνα διαμέτρου Φ 48 και πάχους 3,2 χιλιοστά
 2. πλατφόρμες διαστάσεων 0,60μ x 2,50μ από χαλυβδοσωλήνα διαμέτρου Φ 48 και αντιολισθητικό δάπεδο από κόντρα πλακέ θαλάσσης είτε ενιαίες είτε ανοιγόμενες με ενσωματωμένη σκάλα
Αντιανεμικό Δίχτυ (Λινάτσα)

Η εταιρία Σκαλωσιές Μακρής χρησιμοποιεί στις περισσότερες περιπτώσεις πράσινο δίχτυ χωρίς να αποκλείει τη χρήση άλλου χρώματος. Η ύφανσή της ποικίλει από απλή – κανονική ύφανση 45γρ. ή 60γρ. / m2 έως πολύ πυκνή 125γρ/m2.

Η απλή λινάτσα καλύπτει τις ανάγκες χρήσης της (σκίαση, περιορισμός επέκτασης σκόνης, ασφάλεια, αίσθηση προστασίας στον εργαζόμενο, κ.α.). Η πυκνή λινάτσα έχει τα πλεονεκτήματα της ανωτέρω σε μεγαλύτερο βαθμό και εξυπηρετεί τις ανάγκες της ιδωτικότητας.

Προστατευτικό Κάλλυμα Σκαλωσιάς

Προστατευτικό κάλυμμα, υψηλής πυκνότητας από πολυαιθυλένιο, για βίδες και συνδέσμους σκαλωσιών. Μοναδικό σχήμα που επικαλύπτει τις αρθρώσεις των σκαλωσιών σε περιοχές όπου οι εργαζόμενοι και το οι πεζοί μπορεί να σκοντάψουν ή να τραυματιστούν σε συνδέσμους ή αρθρώσεις της σκαλωσιάς που προεξέχουν. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή σε ζεύγη για να ενσωματώσουν πλήρως τις αρθρώσεις της σκαλωσιάς.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΙΚΡΙΩΜΑΤΩΝ (ΣΚΑΛΩΣΙΑΣ)

Άμεση Εξυπηρέτηση

Ζητήστε Προσφορά

Για άμεση εξυπηρέτηση, συμπληρώστε την παραπάνω φόρμα ή στείλτε μας ένα email με τις ανάγκες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο. Εναλλακτικά μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στα παρακάτω νούμερα Τηλ: 210 666 8101, Κιν: 6945 438 417

Μεταξύ 08:00 και 20:00 Δευτέρα έως Σάββατο