Συστήματα Ικριωμάτων

Διάφορες κατασκευές ικριωμάτων είναι διαθέσιμες, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την συναρμολόγηση εξωτερικής σκαλωσιάς, την κατασκευή παταριού εργασίας, κινητών σκαλωσιών, κρεμαστών σκαλωσιών, φρεάτια ανελκυστήρων, κλιμακοστασίων ανόδου-καθόδου, υποστήλωσης δαπέδων κ.α.
Η ευελιξία αυτή σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα σε συνάρτηση με τις προσιτές τιμές μας.

Τυπική Διάταξη Σκαλωσιάς

Απαιτείται ποικιλία εξοπλισμού, προκειμένου να χειριστούμε διαφόρων τύπων έργα. Ο ίδιος εξοπλισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωρινή πρόσβαση σε περιοχές εργασίας σε υψηλά επίπεδα καθώς και την παροχή εξοπλισμού συναρμολόγησης ενισχυτικής σκαλωσιάς.

Ο τύπος αυτός της σκαλωσιάς χρησιμοποιείται για πάσης φύσεως εργασίες που απαιτούνται να γίνουν στην όψη του κτηρίου για την συντήρησή του ή για την αποφυγή ατυχημάτων από πτώση υλικών παλαιών κτηρίων.

Η πρόσβαση σε κάθε επίπεδο σκαλωσιάς πραγματοποιείται με τη βοήθεια βοήθεια κλιμακοστασίου (πλατφόρμες με ενσωματωμένες σκάλες).

Η Τυπική Διάταξη Σκαλωσιάς αποτελείται από ένα εύρος εξαρτημάτων: πλαίσια, πλάτες, δάπεδα (μεταλλικά, ξύλινα, πλατφόρμα), δεσίματα (αναρρίχησης), βίδες, σωλήνες, σφικτήρες, αντιανεμικό δίχτυ (λινάτσα), σοβατεπί, προστατευτική σκάφη.

Σύστημα Σκάλας

Η εταιρεία Σκαλωσιές Μακρής ικριώματα προσφέρει κλιμακοστάσιο ασφαλείας που καθιστά εφικτή την πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα της σκαλωσιάς.

  • Τυπικό Κλιμακοστάσιο
    Κλιμακοστάσιο ανόδου – καθόδου για ασφαλή πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα της σκαλωσιάς. Αποτελείται από πλατφόρμα με ενσωματωμένη σκάλα και καταπακτή.
  • Κλιμακοστάσιο Μηχανικού
    Το κλιμακοστάσιο μηχανικού προσφέρει εύκολη και ασφαλή πρόσβαση σε όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την οικοδομή. Επίσης, παρέχει ιδιαίτερη διευκόλυνση για την άνοδο και κάθοδο υλικών.
Κρεμαστή Σκαλωσιά με Γέφυρες

Το σύστημα αυτό προσφέρει ασφαλή και επαρκή λύση για να υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση μηχανημάτων στο κτήριο κάτω από τη γέφυρα (πχ πρόσβαση πεζών σε κεντρική είσοδο της οικοδομής, πρόσβαση οχημάτων σε χώρους στάθμευσης της οικοδομής) κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Προστατευτική_Σκάφη

Η προστατευτική σκάφη αποτελείται από την Τυπική Διάταξη Σκαλωσιάς πάνω στην οποία προσαρτώνται οι γωνίες σκάφης. Πάνω σε αυτές τοποθετούνται ξύλινα μαδέρια ή μεταλλικά δάπεδα. Προσφέρει προστασία και ασφάλεια για την αποφυγή πτώσης αντικειμένων σε διερχόμενους (ΙΧ, πεζοί). Επίσης, υπάρχει και η δυνατότητα να επενδυθεί με νάιλον.

Εξωτερική μεταλλική ή ξύλινη κατασκευή που τοποθετείται παράλληλα και εξωτερικά του δαπέδου της σκαλωσιάς σε ορθή γωνία 90 μοιρών. Λειτουργεί ως προστατευτικό «τοίχωμα» για την αποφυγή ρίψης αντικειμένων (π.χ. εργαλεία των εργατών) από τη σκαλωσιά. Συνήθως τοποθετείται με γνώμονα την προστασία τόσο των εργατών που εργάζονται ταυτόχρονα σε διάφορα επίπεδα της σκαλωσιάς όσο και για την πρόληψη ατυχημάτων σε τρίτους (π.χ. πεζοί, διερχόμενα οχήματα κ.α.)

Κινητή σκαλωσιά με φρένα

Επιπρόσθετα συστήματα ικριωμάτων είναι διαθέσιμα, τα οποία εξυπηρετούν τις εκάστοτε ανάγκες σας:

  • Εσωτερική των φρεατίων ανελκυστήρα
  • Κινητές σκαλωσίες (με ρόδες βαρέως τύπου με φρένα)
  • Πατάρια εργασίας οποιασδήποτε κάτοψης

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΙΚΡΙΩΜΑΤΩΝ (ΣΚΑΛΩΣΙΑΣ)

Άμεση Εξυπηρέτηση

Ζητήστε Προσφορά

Για άμεση εξυπηρέτηση, συμπληρώστε την παραπάνω φόρμα ή στείλτε μας ένα email με τις ανάγκες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο. Εναλλακτικά μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στα παρακάτω νούμερα Τηλ: 210 666 8101, Κιν: 6945 438 417

Μεταξύ 08:00 και 20:00 Δευτέρα έως Σάββατο