Σχετικά με την εταιρία Σκαλωσιές Μακρής

Σκαλωσιές Μακρής

Οι Υπηρεσίες μας

Η εταιρία Σκαλωσιές Μακρής διαθέτει μεγάλη ποικιλία αποθεμάτων για συστήματα σκαλωσιάς. Συνεπώς, δεν θα έχετε ποτέ έλλειψη ανεφοδιασμού. Με χώρους αποθήκευσης στην περιοχή της Παλλήνης, όπου εδρεύει η εταιρία Σκαλωσιές Μακρής, εκπληρώνουμε την αποστολή μας: «Προμήθεια Υπηρεσιών και Παροχή Λύσεων στα Τρέχοντα και Μελλοντικά σας Έργα»

Συστήματα Ικριωμάτων

Διάφορες κατασκευές ικριωμάτων είναι διαθέσιμες, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Εξοπλισμός

Διαθέτουμε διάφορα εξαρτήματα εξοπλισμού σκαλωσιάς από γαλβανισμένα δάπεδα έως προστατευτικά.

Βίντεο Σκαλωσιές Μακρής
Παίξε το Βίντεο Σκαλωσιές Μακρής

Τί μας κάνει
να Ξεχωρίζουμε;

Λογότυπο MAKRIS GROUP

Οι Σκαλωσιές Μακρής είναι μία υπηρεσία που παρέχεται από την ομώνυμη εταιρεία που ειδικεύεται στην ενοικίαση και τοποθέτηση μεταλλικών σκαλωσιών (ικριωμάτων) με κύρια προτεραιότητα την ασφάλεια του προσωπικού, των πελατών, των πολιτών και τιμές ενοικίασης από προσιτές έως και ιδιαίτερα δελεαστικές.

Σκαλωσια στο εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας ELPEDISON Power στην Θίσβη

Η εταιρεία Σκαλωσιές Μακρής έχει αναπτύξει για αρκετές περιπτώσεις καινοτόμες λύσεις στην τοποθέτηση σκαλωσιών. Ανακαλύψτε τις ερευνώντας τις κατασκευές μας!

Λογότυπο Συνδέσμου Επαγγελματιών Ικριωμάτων Ελλάδος

Σαν μέλος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Ικριωμάτων Ελλάδος η εταιρεία Σκαλωσιές Μακρής συμβάλει ενεργά στο όραμα για την προαγωγή νέων τεχνικών, υλικών, νομοθετικών ρυθμίσεων και της ασφάλειας των επαγγελματιών, των εργαζομένων όσο και των τρίτων.

Σκαλωσιές Μακρής

ΥΠΟΔΟΜΗ

Λειτουργώντας στις περισσότερες περιφέρειες της Ελλάδος, η εταιρία Σκαλωσιές Μακρής ειδικεύεται στην ενοικίαση και τοποθέτηση μεταλλικών ικριωμάτων.

Η διάθεση των σκαλωσιών μας συμμορφώνονται προς τις απαιτήσεις, της υπ΄ αρίθμ. 16440/Φ.10.4/445 (ΦΕΚ 756/Β/93) K.Y.A. «Κανονισμός παραγωγής και διάθεσης στην αγορά συναρμολογούμενων μεταλλικών στοιχείων για την ασφαλή κατασκευή και χρήση μεταλλικών σκαλωσιών».

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ενοικίαση και τοποθέτηση ικριωμάτων όπως σκαλωσιές προσόψεων, προστασίας, υποστύλωσης, προκατασκευασμένες εξέδρες, πατάρια εργασίας κ.α.

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Σε όλα τα έργα της εταιρίας Σκαλωσιές Μακρής, μεγαλύτερη προτεραιότητα κατέχει η ασφάλεια του προσωπικού μας, των πελατών μας και των πολιτών. Τα θέματα ασφαλείας υπερισχύουν έναντι όλων των άλλων πτυχών της επιχείρησής μας.

Καθορισμός Προτύπων για την Υγεία και την Ασφάλεια της Επιχείρησης

Στον τομέα της υγείας και της ασφάλειας, το ιστορικό δραστηριοτήτων μας μέχρι σήμερα, θέτει ένα πρότυπο για την εταιρία Σκαλωσιές Μακρής. Αυτό απαιτεί συνεχή προσπάθεια σε όλες τις πτυχές της διαχείρισης υψίστης σημασίας θεμάτων πρόληψης κινδύνων, τον έλεγχο της διαδικασίας του έργου, τον συντονισμό της εξέλιξης του έργου, την κατάρτιση του προσωπικού και την συνεχή επικοινωνία. Ευθύνη μας είναι η άσκηση ηγετικού ρόλου σε θέματα ασφάλειας και να διατηρηθεί ένα συνειδητά ασφαλές εργασιακό περιβάλλον σε όλα τα επίπεδα των εργασιών μας. Είμαστε δεσμευμένοι στο να κάνουμε αυτή τη στάση μέρος του πολιτισμού μας και των καθημερινών μας δραστηριοτήτων.

Δουλεύοντας σε Συνεργασία Μαζί σας

Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να εξασφαλίσουμε ότι τα σαφή πρότυπα ασφάλειας, συνεργασίας και επικοινωνίας τηρούνται αυστηρά στη διάρκεια όλου του έργου. Διεξάγουμε τακτικές αξιολογήσεις ασφάλειας, ελέγχους και επιθεωρήσεις και συνεργαζόμαστε εκ των προτέρων με τους πελάτες και τους άλλους αναδόχους για να διασφαλίσουμε ότι θα δημιουργήσουμε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για όλους όσους εργάζονται για το έργο που θα εξελιχθεί ή για όσους θα βρίσκονται γύρω από τον εξοπλισμό μας. Η ασφαλής εργασία είναι ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνει κανείς εντός προϋπολογισμού και προθεσμιών.

Βασικές Αρχές μας περί Υγείας και Ασφάλειας

  • Όλοι οι τραυματισμοί και οι επαγγελματικές ασθένειες μπορούν να προληφθούν
  • Όλες οι κατασκευές και εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη μπορούν να διασφαλιστούν σε εύλογα λογικό βαθμό
  • Η ασφάλεια είναι ευθύνη διοικητικής γραμμής μας
  • Η ασφαλής εργασία αποτελεί βασικό στοιχείο της απόδοσης των εργαζομένων
  • Γραμμή της διοίκησής μας είναι να έχουμε την ευθύνη της εκπαίδευσης όλου του προσωπικού ώστε να εργάζονται με ασφάλεια
  • Η ασφάλεια προσθέτει αξία στους πελάτες της Σκαλωσιές Μακρής και στους εργαζομένους

Βοηθήστε μας να σας Βοηθήσουμε

Αν θα θέλατε βοήθεια με οποιαδήποτε πτυχή της διαχείρισης της ασφάλειας στο εργοτάξιό σας, ή θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες για την ασφάλεια σχετικά με τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ή συμπληρώστε την φόρμα στην παρούσα ιστοσελίδα.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΙΚΡΙΩΜΑΤΩΝ (ΣΚΑΛΩΣΙΑΣ)

Σχόλια Πελατών

Άμεση Εξυπηρέτηση

Ζητήστε Προσφορά

Για άμεση εξυπηρέτηση, συμπληρώστε την παραπάνω φόρμα ή στείλτε μας ένα email με τις ανάγκες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο. Εναλλακτικά μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στα παρακάτω νούμερα Τηλ: 210 666 8101, Κιν: 6945 438 417

Μεταξύ 08:00 και 20:00 Δευτέρα έως Σάββατο