ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΜΑΚΡΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗ

Λειτουργώντας στις περισσότερες περιφέρειες της Ελλάδος, η εταιρία Σκαλωσιές Μακρής ειδικεύεται στην ενοικίαση και τοποθέτηση μεταλλικών ικριωμάτων.

Η διάθεση των σκαλωσιών μας συμμορφώνονται προς τις απαιτήσεις, της υπ΄ αρίθμ. 16440/Φ.10.4/445 (ΦΕΚ 756/Β/93) K.Y.A. «Κανονισμός παραγωγής και διάθεσης στην αγορά συναρμολογούμενων μεταλλικών στοιχείων για την ασφαλή κατασκευή και χρήση μεταλλικών σκαλωσιών».

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ενοικίαση και τοποθέτηση ικριωμάτων όπως σκαλωσιές προσόψεων, προστασίας, υποστύλωσης, προκατασκευασμένες εξέδρες, πατάρια εργασίας κ.α.

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ [+]

Σε όλα τα έργα της εταιρίας Σκαλωσιές Μακρής, μεγαλύτερη προτεραιότητα κατέχει η ασφάλεια του προσωπικού μας, των πελατών μας και των πολιτών. Τα θέματα ασφαλείας υπερισχύουν έναντι όλων των άλλων πτυχών της επιχείρησής μας.

Καθορισμός Προτύπων για την Υγεία και την Ασφάλεια της Επιχείρησης

Στον τομέα της υγείας και της ασφάλειας, το ιστορικό δραστηριοτήτων μας μέχρι σήμερα, θέτει ένα πρότυπο για την εταιρία Σκαλωσιές Μακρής. Αυτό απαιτεί συνεχή προσπάθεια σε όλες τις πτυχές της διαχείρισης υψίστης σημασίας θεμάτων πρόληψης κινδύνων, τον έλεγχο της διαδικασίας του έργου, τον συντονισμό της εξέλιξης του έργου, την κατάρτιση του προσωπικού και την συνεχή επικοινωνία. Ευθύνη μας είναι η άσκηση ηγετικού ρόλου σε θέματα ασφάλειας και να διατηρηθεί ένα συνειδητά ασφαλές εργασιακό περιβάλλον σε όλα τα επίπεδα των εργασιών μας. Είμαστε δεσμευμένοι στο να κάνουμε αυτή τη στάση μέρος του πολιτισμού μας και των καθημερινών μας δραστηριοτήτων.

Δουλεύοντας σε Συνεργασία Μαζί σας

Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να εξασφαλίσουμε ότι τα σαφή πρότυπα ασφάλειας, συνεργασίας και επικοινωνίας τηρούνται αυστηρά στη διάρκεια όλου του έργου. Διεξάγουμε τακτικές αξιολογήσεις ασφάλειας, ελέγχους και επιθεωρήσεις και συνεργαζόμαστε εκ των προτέρων με τους πελάτες και τους άλλους αναδόχους για να διασφαλίσουμε ότι θα δημιουργήσουμε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για όλους όσους εργάζονται για το έργο που θα εξελιχθεί ή για όσους θα βρίσκονται γύρω από τον εξοπλισμό μας. Η ασφαλής εργασία είναι ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνει κανείς εντός προϋπολογισμού και προθεσμιών.

Βασικές Αρχές μας περί Υγείας και Ασφάλειας

  • Όλοι οι τραυματισμοί και οι επαγγελματικές ασθένειες μπορούν να προληφθούν
  • Όλες οι κατασκευές και εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη μπορούν να διασφαλιστούν σε εύλογα λογικό βαθμό
  • Η ασφάλεια είναι ευθύνη διοικητικής γραμμής μας
  • Η ασφαλής εργασία αποτελεί βασικό στοιχείο της απόδοσης των εργαζομένων
  • Γραμμή της διοίκησής μας είναι να έχουμε την ευθύνη της εκπαίδευσης όλου του προσωπικού ώστε να εργάζονται με ασφάλεια
  • Η ασφάλεια προσθέτει αξία στους πελάτες της Σκαλωσιές Μακρής και στους εργαζομένους

Βοηθήστε μας να σας Βοηθήσουμε

Αν θα θέλατε βοήθεια με οποιαδήποτε πτυχή της διαχείρισης της ασφάλειας στο εργοτάξιό σας, ή θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες για την ασφάλεια σχετικά με τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ή συμπληρώστε την φόρμα στην παρούσα ιστοσελίδα.

[-] Κλείσε

ΙΣΤΟΡΙΑ [+]

Η εταιρία «Β. Μακρής & Σια ΕΕ» ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Ιούλιο του 2009 με αντικείμενο την ενοικίαση και τοποθέτηση σκαλωσιών.

Η προϋπηρεσία του κ. Βασίλη Μακρή στον τομέα τοποθέτησης και ενοικίασης σκαλωσιών υπήρξε 10ετής μέχρι εκείνη τη στιγμή, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μεγάλου πελατολογίου αλλά και ικανών ανθρώπων για τη στελέχωση της επιχείρησης.

Ως αποτέλεσμα, η εταιρία μας κατάφερε να καθιερωθεί στο χώρο της, να προσαρτήσει πελάτες από το παρελθόν αλλά και να διεκδικήσει και να απορροφήσει ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς. Αυτό συνέβη κόντρα στην οικονομική ύφεση της χώρας μας, που έχει επηρεάσει κυρίως τον τομέα μας. Επιπρόσθετα, επισημαίνει την υπευθυνότητα, την τήρηση προθεσμιών, την άριστη γνώση του αντικειμένου, τη σωστή οργάνωση και λειτουργία, την υψηλή ποιότητα προϊόντων και το ειδικευμένο προσωπικό. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την άμεση διαθεσιμότητα των υλικών και την έναρξη των εργασιών.

[-] Κλείσε

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ [+]

Στην εταιρία Σκαλωσιές Μακρής αναγνωρίζουμε ότι η δυνατότητα να υποστηρίζουμε αποτελεσματικά τους πελάτες μας στο χώρο του έργου, εξαρτάται από την ύπαρξη μιας αποτελεσματικής και ποιοτικής αλυσίδας προμηθευτών πίσω μας.

Στον τομέα δραστηριοτήτων μας που είναι άκρως ανταγωνιστική, είναι υψίστης σημασίας η συνεργασία μας με ισχυρούς, αξιόπιστους, καινοτόμους και ανταγωνιστικούς προμηθευτές προκειμένου να μας βοηθήσει να βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά.

Καινοτομία & η συνεχής βελτίωση είναι το κλειδί

Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων που προσφέρουν μια ποικιλία από προϊόντα και υπηρεσίες. Ως μέρος της διαδικασίας προμηθειών και παροχών, εργαζόμαστε σκληρά στη διατήρηση μιας σαφείς, ανοιχτής και ειλικρινής διαδικασία εγκρίσεων από τον προμηθευτή.

Καινοτόμες λύσεις και ευκαιρίες συνεχής βελτίωσης που μπορούν να βρεθούν στην αλυσίδα εφοδιασμού από τους προμηθευτές, είναι εξαιρετικά σημαντικά για την επιχείρησή μας. Σε συνεργασία με τους προμηθευτές μπορούμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις προσδοκίες των πελατών μας και βελτιωνόμαστε συνεχώς ως εταιρία.

Έχετε Κάτι να Προσφέρετε;

Ως προμηθευτής που προσπαθεί να είναι ο καλύτερος σε αυτό που κάνει, είσαστε σε θέση να προσφέρετε κάτι που δεν έχουμε ή κάτι που δεν έχουμε σκεφτεί ακόμα;

Εάν ναι, παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή με την εταιρία Σκαλωσιές Μακρής. Οι νέες προτάσεις σε θέματα ικριωμάτων αποτελούν χαρά και τιμή για εμάς.

[-] Κλείσε